Покупки и продажби на недвижими имоти в България. Услуги.

„АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД предлага имоти, отговарящи на критериите на всяко търсене на българския пазар за недвижимости. Агенцията разполага с голям набор от оферти, както и добра маркетингова стратегия, която осигурява постоянно наличието на нов избор. Предлаганите от агенцията имоти, са в непрекъсната реклама в публичното пространство.

„АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД работи с екип от опитни, енергични и силно мотивирани агенти. Благодарение на професионалните им познания и на изключителните им умения за преговори , процесът по придобиване или продаване на недвижими имоти е лесен за всички, потърсили услугите на агенцията. Надеждните и компетентни посредници на „АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД преминават със своите клиенти през всяка една стъпка по сделката.

Агентите на „АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД отделят цялото необходимо време до откриването на партниращ на интересите на клиента имот. Офертите, поднесени на вниманието му, са резултат от подробно пазарно проучване, направено от постредника на „АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД и съобразено с предпочитанията на купувача. След намирането на подходящия имот, се прави предварителна цялостна проверка за наличие на тежести върху него и се оформят всички необходими документи за реализирането на сделката. Посредниците от „АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД могат да ви съдействат при нужда от банково финансиране или юридически консултации.

„АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД предлага широк спектър от професионални услуги. Независимо дали сте купувач, продавач, наемател, наемодател или агент – ние ще се радваме да се срещнем с Вас и да обсъдим Вашите нужди. Заповядайте в офиса на „АНРЕАЛ ИМОТИ“ ЕООД и позволете на агентите ни да се погрижат за Вашите интереси.